crchemist
Фев. 4, 2011 00:23:54
дуже неприємно коли витирають мої меседжі. хіба так важко просто пропустити? здається писав тільки по суті. В той час коли всякі ну дуже тупі питання йдуть на ура, мої відповіді просто витирають. Не всі розуміють українську? Відсотків 80% розуміє точно. Це тупо і як мінімум не гарно. При тому сьогодні навіть дивився в “Личные сообщения” - жодного повідомлення мені, жодного зауваження, просто витерли. Модератори, дуже негарно робити такі речі, при тому без жодного зауваження.
Андрей Светлов
Фев. 4, 2011 00:48:35
Я дуже поважаю українску мову. Але ж майті на уазі - це русськомовний форум.
Поэтому все сообщения должны быть на русском, нравится вам это или нет.
Никто не пишет на белорусском, казахском или армянском. Даже на языке международного общения - английском - и то не пишут.
Если бы форум был исключительно для граждан Украины - мы бы с вами поговорили о применимости в общении украинского, русского и прочих языков национальных меньшинств.
Тема закрыта?
crchemist
Фев. 4, 2011 01:02:34
Андрей Светлов
Никто не пишет на белорусском, казахском или армянском.
білоруська? казахська? звідки такі мови? хто ними говорить? Це офіційні мови держав. Шоб було, іншими словами. Присутні на цьому форумі в кого РІДНА білоруська або казахська? Вірмени? не знаю. Скільки активних вірменів на цьому форумі? 1? 2?
На цьому форумі насправді присутні дві мови - українська і російська. Українську розуміє абсолютна більшість - так як вони живуть в Україні. Чому не пишуть українською? Не знаю, не зручно може їм. Андрію я на цьому форумі досі писав українською і майже жодних нарікань не було. І тут сьогодні бачу що три моїх повідомлення витерто. Конкретно коли форум став саме росіїським?
Андрей Светлов
Тема закрыта?
ну напевно :(
crchemist
Фев. 4, 2011 01:05:34
Андрей Светлов
Я дуже поважаю українску мову
ну честь вам і хвала :(
Андрей Светлов
Фев. 4, 2011 01:08:31
Мы будем обсуждать “Украину для украинцев?”
Или заметим между прочим, что большая часть форумчан на территории Украины не проживают?
Андрей Светлов
Фев. 4, 2011 01:19:16
Мабуть, українці не пишуть українською тому, що вона їм не рідна?
Моя мова - руська, промеж тім. Немае “російської” мови - есть русский язык.
Як немае іракської та аравійської - але ж е арабська.
Я не хочу вдаватися в різномовне питання. Просто, знову, це - форум для руськомовних людей.
crchemist
Фев. 4, 2011 01:20:51
Андрей Светлов
Мы будем обсуждать “Украину для украинцев?”
Ну я ніби не про це писав.
Андрей Светлов
Или заметим между прочим, что большая часть форумчан на территории Украины не проживают?
Сорі, але в мене чомусь склалось враження, що все ж таки проживають.
Ну і бог з ним. Більше набридати не буду. Щасливо!
Андрей Светлов
Фев. 4, 2011 01:23:28
Мені жаль, що так сталось. Але ж це ваше рішення.
helm2004
Фев. 4, 2011 10:08:08
Я говорю і думаю на українській мові. Але на українській мові технічні терміни малозрозумілі, та і не призначена вона, на жаль(або на щастя!!!) , щоб на ній описували технічні терміни - бо це є мова поетів і романтиків, художників і творців. А російська мова перейшла вже в прощину суто техніної, можна навідь сказати канцелярської мови (ви ж не раз помічали що наші вельмишановні російськомовні політики хочуть щось на українській мові зказати, а не получається). Це по-перше.
А по друге - людина скільки раз людина скільки мов вона знає(с) Лєв Ніколаєвіч Толстой
Так що не бійтись писати по російські, це зовсім не вада, а навпаки.
Александр Кошелев
Фев. 4, 2011 11:14:49
Щоб не було непорозумінь - пости видаляв я.
Приватні повідомлення у мене відключені, та й взагалі, судячи з цього топіку, пояснювати причину в принципі не треба. Причому це питання з вами вже піднімав і крім агресії на свою адресу нічого не отримав.
Справа не в українській мові як такому, а в тому що пости були на відмінному мові від мови питання і обговорення. Це неповага до всіх учасників форуму. Ми, модератори за цим і ще за купою моментів стежимо, тому що порядок сам по собі на форумі не з'явиться.
Грюкати дверима не потрібно. Потрібно просто відкинути якісь ментальні блоки у себе в голові і спробувати інтегруватися.
PS: Переклав з допомогою
translate.google.com.